Priser

Vi sætter pris på forskellighed

Eftersom juletræer og græskar er naturprodukter, varierer størrelser og udseende. Og det samme gør prisen. Vi har nordmannsgran og rødgran i alle størrelser og til ethvert behov. Hvis du ikke er alt for kritisk, kan du nemt finde et juletræ for bare 150 kr. Men ellers skal du nok regne med 200-400 kr.

Græskar findes også i alle størrelser, former og farver og både til pynt, spise og carving. Typisk koster et græskar som du finder dem i butikkerne 20 kr. Men vi har også nogle, der er endnu flottere og noget større til både 30 kr. og 50 kr.

Pyntegran, pyntegrønt og koglegrene har vi i stort udvalg. Det mest almindelige er normanngran, hvor vi sælger et bundt for 25 kr. og 3 bundter 60 kr.

Nemt og enkelt

Uanset hvilket træ du vælger, hjælper vi altid med at bære, nette, tilpasse og sætte fod på. Og du kan også låne en håndsav, hvis du vil fælde selv. Hjælpen er altid gratis mens net koster 10 kr. og juletræsfødder 30-50 kr.

Kommer du med bil og trailer er det også nemt at parkere. Spoelsbjerg Gaard ligger nemlig ud til et stort grønt parkeringsfast område. Men du kan også vælge at få træet leveret. Bor du i Ølstykke, Stenløse, Jyllinge koster det kun 100 kr., og bor du i Frederikssund, Ganløse, Veksø eller Roskilde kommune koster det 150 kr.

*
*

GemGem