GRÆSKAR

Fra 1. september sælges økologisk dyrkede spise-, pynte- og Halloween græskar i alle størrelser, farver og former. Typisk koster et græskar 25 kr.

Halloweengræskar sælges typisk frem til 1/11 mens spise- og pyntegræskar sælges så længe lager haves. I øjeblikket har vi fortsat Hokkaido, Spaghetti, Butternut, Blue Hubbard, Rondini, Table Queen, Crown Prince, Maria di Chioggia.

 

Spoelsbjerg Økologi I/S har siden 2019 modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drifte ejendommens græskar-, korn og græsmarker til økologi. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at vi ud over at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer vil kunne sælge egenproducerede økologisk certificerede fødevarer. Uanset der ikke ydes støtte til økologisk produktion af skov, juletræer, pyntegrønt, læhegn, vildtkorridorer og skovenge er næsten 90% af disse også omlagt til økologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *